2 / 6

TNT Romania

Piata de curierat ar putea creste cu 10% anul acesta, considera Bogdan Dragotoiu, sales & marketing manager TNT Romania.

"Consideram ca ne aflam intr-o perioada de crestere, in special in zona curieratului national, in timp ce fluxurile internationale sunt inca marcate de fluctuatiile existente pe principalele piete europene si asiatice. Chiar si in aceste conditii, consideram a fi un semnal pozitiv cresterea continua din ultima perioada a exporturilor Romaniei. Per total, ne asteptam la o crestere de peste 10% a pietei locale, cu mentiunea ca aceasta devine tot mai eterogena, in ceea ce priveste serviciile oferite, dar si standardele de calitate ale acestora, ceea ce face cu atat mai importanta alegerea unui partener de incredere in domeniul serviciilor de curierat", a declarat Dragotoiu.

TNT Express Romania a inregistrat un numar de transporturi in crestere cu peste 20%, ca urmare a noilor parteneriate si solutii express. Capacitatile operationale de procesare au sporit, inclusiv prin inaugurarea unui nou hub la Timisoara, la inceputul acestui an.

"Credem in continuarea acestei dinamici, mai ales ca noile proiecte din zona comertului online aduc un impuls suplimentar atat in aria nationala, cat si in tranzactiile cu alte piete din UE, aflate in proximitatea Romaniei sau la distanta de aceasta", mai spune Dragotoiu.

TNT a lansat in iunie solutia de livrare nationala garantata, in ziua urmatoare preluarii. Compania are in vedere in perioada urmatoare lansarea unor noi solutii dedicate pietelor verticale. Un astfel de produs se adreseaza transporturilor de bunuri periculoase, inclusiv probe biologice trimise la testare, care pot fi expediate in regim de curierat express de TNT Romania – o premiera la nivel national.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri