3 / 6

Cargus

Cargus a inregistrat anul acesta o crestere organica, livrarile au crescut in primele 6 luni cu 20% fata de anul 2012, datorita dezvoltarii comertului electronic, spune Gian Sharp, directorul general Cargus.

"Am inceput anul acesta ca unul dintre cei mai importanti jucatori de pepiata de curierat intern si am reusit sa ne consolidam pozitia si mai mult prin achizitionarea afacerii de curierat si a bazelor de date ale clientilor TCE Logistics. Aceasta achizitie, impreuna cu o crestere organica, ne situeaza intr-o pozitie semnificativ superioara fata de cea din 2012", a precizat Sharp.

Potrivit managerului Cargus, "a doua jumatate a anului este intotdeauna cea mai profitabila pentru business-ul in care activam. Lucram la dezvoltarea unor servicii cheie, strategice si la imbunatatirea caracteristicilor produselor pentru a ne spori (castiga, mari) cota de piata".

In iulie, Cargus introduce rute noi de transport si distributie a coletelor in weekend, ceea ce va permite nu doar ridicarea expedierilor sambata, ci si efectuarea livrarilor in zilele de duminica (sau luni in functie de optiunea clientului), contribuind la sustinerea comertului electronic in Romania.

Cargus a lansat anul acesta serviciile Express Box si Express Dox. Compania a investit aproximativ 4 milioane de euro in inbunatatirea produselor si a infrastructurii, precum si dezvoltarea unor capacitati existente, precum livrarea in 24 de ore in 6862 de locatii din Romania, extinderea livrarilor fara suprataxe catre 2550 locatii, extinderea numarului de localitati in care efectueaza livrari sambata la 370 locatii.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri