4 / 6

Sameday Courier

In primele 6 luni, piata de curierat a avut o evolutie relativ constanta (usor pozitiva), spune Lucian Baltaru, actionarul Sameday Courier.

Sameday Courier a inregistrat in primul semestru o crestere de aproximativ 30% a cifrei de afaceri comparativ cu perioada similiara a anului trecut ajungand, astfel, la o valoare de 2,6 milioane lei. O contributie importanta la crestere au avut segmentele de servicii noi lansate in acest an – divizia de servicii postale adresate cu confirmare de primire si la divizia de food delivery.

"Ma astept la o mentinere a trendului crescator pe cifra de afaceri si la o consolidare a profitabilitatii companiei, noi aflandu-ne acum la finalul unui ciclu de investitii demarate la jumatatea anului trecut pe partea de rebranding si infrastructura IT, investitii ce au pus o presiune insemnata pe profitabilitate", a mai spus Baltaru.

Sameday pregateste un serviciu cu valoare adaugata, ce presupune livrarea programata in ziua urmatoare, intr-un interval fix de doua ore.



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri