2 / 12

Octombrie 2012 – Selena cumpara operatiunile Euro MGA

Selena Romania, reprezentanta holdingului international Selena cu capital polonez, grup specializat in productia de echipamente si materiale pentru constructii, a finalizat in luna octombrie a anului 2012 procedurile de preluare a producatorului autohton Euro MGA. Inainte de preluare, Euro MGA a trecut printr-un proces important de restructurare ca parte a planului de finalizare a procedurilor de insolventa. Actiunile de reorganizare au inclus printre altele si ajustarea portofoliului de produse dar si repornirea investitiilor in tehnologizarea fabricii de la domnesti, in prezent singura facilitate de productie a Euro MGA.

Grupul polonez Selena, listat la bursa din Varsovia, detine 30 de companii in 18 tari si opereaza in prezent in 15 fabrici la nivel mondial. Principalii concurenti ai Selena pe piata locala sunt AdePlast, Ceresit (Henkel), Baumit, Baumix sau Duraziv.

Esti interesat(a) de piata de fuziuni si achizitii? Vrei sa afli povestile celor care au incheiat tranzactii? Participa la Conferinta M&A Oulook de joi, 12 iunie. Inscrie-te aici.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri