4 / 6

Urgent Curier

Tendinte dupa primele 6 luni


Tendinta este una de crestere generala a comenzilor pentru serviciul de curierat standard cu ramburs, care asigura livrarea plicurilor si coletelor intr-un interval de 24 de ore pe intreg teritoriul Romaniei. O data cu cresterea volumelor datorate in principal dezvoltarii comertului online, observam un plus de 22% fata de prima jumatate a anului trecut. Urgent Curier a inregistrat in primele 6 luni o cifra de afaceri de 64 mil. lei (14,5 mil. euro). Numarul de colete expediate zilnic a crescut de la 24.500 buc la peste 30.000 buc, inregistrandu-se o crestere cu 23% a volumului de transport.


Estimari semestrul II


Avand in vedere trend-ul ascendent din e-Commerce, ne asteptam la o crestere de cel putin 20% pe acest segment, pentru ambele categorii de clienti, atat persoane fizice cat si juridice.


Cifra de afaceri Urgent Curier


Ne asteptam la o crestere, din mai multe motive. Am perfectionat activitatea pe zona de online, unde lucrurile se misca intr-un trend pozitiv, am marit capacitatea de sortare si transport, am suplimentat numarul de curieri pe zonele unde volumele au crescut si, nu in ultimul rand, am fuzionat in aceasta vara cu Cargus, sub patronatul Abris Capital Partners.


Piata de curierat


Piata de curierat intern s-a cifrat anul trecut la 250 de milioane de euro. Avand in vedere cresterea volumelor de transport, pentru 2014 estimam o cifra de afaceri cuprinsa intre 275 si 285 milioane de euro.


Mediul de afaceri


Mediul de afaceri din Romania ofera multiple oportunitati pentru operatorii de curierat cu potential de dezvoltare, intr-o piata aflata in crestere evidenta, datorata in primul rand progresului din e-Commerce, dar si volumelor in continua ascensiune.


Servicii noi Urgent Curier


Serviciul GO BACK - clientii care au semnat un contract de transport cu Urgent Curier au posibilitatea de a comanda online in calitate de destinatari. Serviciul se adreseaza in primul rand magazinelor de piese de schimb si in general tipurilor de comert care presupun ridicari de la alta adresa decat cea a expeditorului. Noul serviciu poate fi gasit in forma logata a platformei Urgent Online.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri