4 / 5

Kingfisher a demarat deja modernizarea celui de-al treilea magazin sub sigla Brico Depot

Kingfisher, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de centre comerciale tip DIY (Do It Yourself) din Europa, isi va continua procesul investitional pe piata locala, compania urmand sa modernizeze cel de-al treilea magazin Bricostore sub sigla Brico Depot in toamna acestui an.


Bricostore Militari, noul magazin care a intrat pe lista modernizarilor, este cea de-a treia unitate pe care britanicii de la Kingfisher o vor adapta noului format de magazine Brico Depot, dupa cele doua inaugurari din primavara acestui an ale centrelor Brico Depot Orhideea si Brico Depot Pantelimon. Conform datelor companiei, Brico Depot Militari urmeaza sa fie deschis la jumatatea lunii octombrie sau inceputul lunii noiembrie, dar exista sanse ca deschiderea sa fie intarziata.


Magazinul Bricostore Militari, situat in vecinatatea centrului comercial Carrefour Militari si la o distanta relativ scurta de magazinul concurent Hornbach din Militari, a fost deja inchis pentru rebranding de catre oficialii Kingfisher timp de circa doua-trei luni. Procesul de modernizare a celor doua magazine inaugurate sub brandul Brico Depot in primavara acestui an a inceput inca din iarna.


Kingfisher are in plan sa se extinda puternic in Romania, urmand ca in cativa ani sa ajunga la 50 de magazine pe plan local.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri