4 / 9

Dan Diaconescu

Dan Diaconescu se recomanda ziarist, om de afaceri si mai recent politician. Aventura sa in afaceri a pornit din Caracal, a deschis postul de televiziune OTV in Capitala, a ajuns ulterior la inchisoare, a infiintat un partid si se considera unul dintre cei mai importanti investitori din Romania. Din nefericire, afacerile lui Dan Diaconescu, nu o duc prea bine de cand acest se afla la inchisoare. El a fost condamnat in luna martie a anului curent la 5 ani si 6 luni cu executare.


Compania OCRAM, controlata de Dan Diaconescu, prin care omul de afaceri detine postul OTV, a inregistrat zero cifra de afaceri in 2014 si pierderi de peste 10 milioane de lei, dublu fata de anul precedent. Anul trecut, instanta a dispus falimentul companiei lui Dan Diaconescu si lichidarea tuturor bunurilor acesteia. Firma mai trebuie sa returneze un credit de 5 milioane de euro, iar executorii au trecut deja la scoaterea la licitate a imobilelelor acestuia.


Dan Diaconescu era vazut bine si la capitolul masini: Mercedes, Bentley, Lincoln, Porsche, Infiniti si Rolls Royce. Acum insa aceste automobile sunt scoase la vanzare. Nici una nu apartine lui Dan Diaconescu, ci firmei OCRAM.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri