2 / 4

Diverta: Cele mai vandute sunt jucariile de brand si cele cu licenta

Cele mai vandute jucarii in reteaua de magazine Diverta, sunt cele de brand (Lego, Hasbro, Mattel) sau cele cu licenta (Violetta, Frozen, Sophia, Mickey & Minnie etc).


“La nivel de categorie de jucarii se vand foarte bine cele creativ-educative, jucariile pentru fetite, instrumentele muzicale, seturile de activitati, trenuletele si masinutele multifinctionale, unde Diverta a incercat o diferentiere fara de oferta existenta in piata prin realizarea de importuri proprii. O alta categorie importanta in vanzari este cea a jocurilor de societate (Catan, Ubongo, Urzeala tronurilor etc), insa aceste nu pot fi considerate produse dedicate strict copiilor”, explica reprezentantii lantului de librarii.


Cea mai ieftina jucarie listata pe www.dol.ro, magazinul online al Diverta, este o Minifigurina Buburuza, de 1,1 lei.


“Avand in vedere ca in perioada primavara-vara, oferim clientilor o gama foarte diversificata de jucarii pentru exterior (casute pentru curte cu licente, topogane, trotinete, triciclete), cea mai scumpa jucarie este una din categoria celor de exterior, un ATV Electric Injusa 1.425 de lei”, mai spune oficialii Diverta.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri