3 / 4

eMag: Tricicleta cu roti din metal, preferata parintilor

Cea mai vanduta jucarie in prima jumatate a anului pe eMag, cel mai mare retailer online din Romania, a fost tricicleta pentru copii DHS, cu roti de metal.

"Este singurul model din piata ale carui roti sunt din metal (toate celelalte triciclete au roti din plastic), si parintii il aleg pe acesta din motive de rezistenta. In topul vanzarilor eMag se afla si seturile de constructie, LEGO Ninjago Spargator de piatra 70747, cu un total de peste 250 de bucati vandute in primul semestru din acest an. Si jocurile de societate Board game Game of Thrones au inregistrat vanzari foarte bune (peste 300 de bucati in primele luni ale anului 2015). Odata cu sfarsitul sezonului trecut, vanzarile produsului au inregistrat cresteri mari in toata piata, astfel ca stocurile au fost epuizate", afirma Gabriel Navirgeac, senior category manager toys eMag.

Cea mai ieftina jucarie la eMag este Minifigurina collectable Zomlings, pretul acesteia fiind de 2,99 de lei. Pe de alta parte, cea mai scumpa jucarie la eMag este Automodelul electric HPI Ken Block,o jucarie electrica care costa 1.980 de lei.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri