4 / 11

Antreprenorul anului

Marius Stefan, general manager Autonom Rent-a-Car, a fost premiat cu distinctia "Antreprenorul anului", in cadrul galei Wall-Street.ro 10 ani. Premiul a fost acordat de EY.


"A face afaceri in Romania pentru noi este ca un roller coaster. Suntem de 9 ani pe piata si la fiecare trei ani am trecut printr-o criza. In 2008 stiti foarte bine ce s-a intamplat si a trebuit sa ne reinventam total, sa ne adresam unui alt segment de piata, zona corporate, iar in 2011, pentru ca am reusit sa facem lucrul acesta, am avut un alt tip de criza, o criza de crestere: ne-am dublat veniturile si am inceput sa suferim la calitate. Anul trecut am trecut printr-o alta criza puternica, prin care cred ca treceti toti in acest an, o criza de resurse umane. Suntem foarte curiosi sa vedem care va fi urmatoarea criza", a declarat Marius Stefan la gala Wall-Street.ro 10 ani.


Autonom Rent-a-Car a anuntat astazi cumpararea unei companii complementare, care se ocupa de transferul persoanelor de la sediul companiilor la aeroport. Anul acesta, compania asteapta o cifra de afaceri de 14 milioane de euro, in crestere cu 30%, la o retea de 40 de centre de inchiriere auto, in 28 de orase din Romania. La inceput, Autonom Rent-a-Car s-a adresat in special persoanelor fizice, insa, odata cu recesiunea economica, Autonom a abordat segmentul corporate si a devenit in scurt timp lider national in domeniu. In prezent, compania detine o flota de peste 2.500 de masini noi, 210 de angajati si furnizeaza servicii de inchirieri auto pe termen scurt si mediu, leasing operational si servicii de management al flotelor.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri