2 / 6

Cristina Batlan - Musette

Cristina Batlan dintre este unul dintre cei mai recunoscuti designeri romani la nivel international si cu siguranta unul dintre antreprenorii de succes ai Romaniei, care a reusit sa faca din Musette un brand global, care se vinde in mai multe colturi ale lumii si este prezent la marile show-uri de fashion.

Musette inseamna in prezent trei fabrici de productie, 31 de magazine, inclusiv in afara granitelor, 600 de oameni si o cifra de afaceri de peste 16 milioane euro. Afacerea creste anual cu doua cifre, insa nu a fost dintotdeauna asa: Cristina Batlan, alaturi de sotul si fratele sau, au pornit Musette ca o companie de trading din domeniul tesaturilor. La inceputul anilor 2000 au dat drumul productiei de pantofi, care au ajuns sa fie prezentati, comercializati si purtati in marile capitale europene.

In prezent, Musette se vinde si in afara granitelor, in Europa si Asia si primeste des cereri de francizare din piete externe, lucru imposibil de realizat deoarece ar presupune marirea productiei, o provocare deja destul de mare pentru brandul romanesc.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri