4 / 15

Dan Boiangiu, Arval: Sunt semnale ca poate veni o criza

Pentru ca o data la cativa ani exista o perioada in care cresterea economica stagneaza, in baza ciclurilor economice, foarte curand ar putea sa se intample acest lucru.

"Sunt semnale ca poate veni o criza, atat din Romania, cat si de afara. Sunt fenomene care cred ca vor putea genera crize. In primul si in primul rand, lipsa fortei de munca. Europa se confrunta cu o criza nemaintalnita de forta de munca, iar asta poate frana cresterea. Cred ca totusi criza precedenta ne-a invatat pe toti lectia cumpatarii, inclusiv in Romania; constat ca oamenii sunt mult mai prudenti. Astazi, fata de atunci, avem un mediu mult mai bine pus la punct. Avem politici de creditare care sunt bine delimitate, cu grad de indatorare. Nu exista asa ceva in 2007. Toate firmele care fac creditare sunt reglementate, exista reguli foarte clare. Suntem mult mai pregatiti fata de criza precedenta din multe puncte de vedere, dar efectele de supraincalzire le putem vedea. As spune ca este doar firesc ca o economie sa parcurga niste cicluri. Noi am fost intr-un ciclu de crestere, de boom. Este doar o chestiune de timp pana cand cresterea se aplatizeaza si dupa aceea incepe o recesiune. Totul e ciclic si e absolut normal sa fie asa", spune Dan Boiangiu, directorul general al Arval Romania.

Dan Boiangiu a preluat conducerea Arval Romania la 01 ianuarie 2014 dupa 8 ani de experienta in cadrul companiei unde a coordonat strategiile comerciale din functia de director comercial.

Fondata in 1989 si detinuta in totalitate de BNP Paribas, compania Arval este specializata in leasing operational full service pentru vehicule.

Foto: By Dima Sidelnikov / Shutterstock

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri