1 / 7

Este nevoie de un plan de continuitate a afacerilor

”În primul rând, este obligatoriu ca fiecare companie să aibă un plan de continuitate a afacerilor. Și asta gândindu-se la cele mai imposibile sau improbabile situații. Ce facem dacă nu mai putem funcționa normal? Crearea unui astfel de plan, dar și exersarea lui de câteva ori ne va găsi mult mai pregătiți pentru neprevăzut”, consideră Mirela Marin, head of corporate bank IT Domain, Deutsche Bank Global Technology Center


Potrivit acesteia, inovarea și digitalizarea sunt factori cheie care ar trebui să existe în strategiile fiecărei companii.


Mai mult, un alt punct important îl reprezintă existența unei guvernante clare, precum și a unor indicatori de performanță inclusiv comportamentală și de continuitate a afacerilor care permit monitorizarea activității și care oferă capacitatea de a lua decizii rapide și adaptare la noile condiții.


Planurile de comunicare cu angajații, clienții și stakeholders, precum și transparența în procesul decizional sunt de asemenea puncte importante care necesită atenție.


Cei șase manageri sunt absolvenți ai WU Executive MBA Bucharest.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri