2 / 6

Franciza Uncle John

Lanțul de restaurante Uncle John, deținut de antreprenorii români Dan Ioan, Alexandru Lascăr, Kanabe Robert și Marius Preodișteanu, a deschis prima locație în 2014, în Teiul Doamnei.


Investiția inițială totală într-un restaurant Uncle John ajunge la circa 75.000 de euro, dintre care taxa de intrare în franciză reprezintă 13.500 de euro. Potrivit proprietarilor, în aceeași sumă intră și amenajarea restaurantului, care poate costa între 20 și 25.000 de euro.


”Ne-am dat seama că businessul nostru se potrivește cel mai bine consumului din mall-uri și încercăm să ne axăm pe astfel de deschideri de locații. Spațiul de care avem nevoie pentru o locație este de aproximativ 50-60 de metri, cu o deschidere de 4-5 metri”, a declarat Dan Ioan, pentru wall-street.ro.


Citește mai multe AICI despre franciza Uncle John.


Sursa foto: Uncle John

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri