6 / 7

Cafepedia, o noua cafenea la Universitate

Trotter Restaurant, companie detinuta de omul de afaceri Catalin Mahu, proprietar al lantului de restaurante La Mama, a inaugurat anul trecut prima cafenea proprie Cafepedia in zona Alba Iulia din Capitala, iar in vara acestui an a deschis si a doua unitate a brandului in zona Universitate, in urma unei investitii de 100.000 de euro.

Cafeneaua este situata in centrul Capitalei si are o suprafata de 140 metri patrati, iar dintre cele 96 de locuri disponibile, 75 sunt inauntru si 26 pe terasa. Cea de-a treia cafenea va fi amenajata pe o suprafata mai mare, iar investitia va fi dubla, conform declaratiilor lui Mahu.

"Pentru 2008 estimam sa deschidem in Bucuresti trei restaurante La Mama si intentionam sa dezvoltam pe orizontala reteaua de Cafenele prin deschiderea a sase noi unitati", a precizat Catalin Mahu. Investitia intr-o unitate Cafepedia se situeaza la circa 150.000 de euro.

Lantul Cafepedia se adreseaza segmentului mediu-superior, mai ales oamenilor de afaceri cu varste cuprinse intre 35 si 40 de ani. Principalii competitori pe segmentul de cafenele sunt CremCaffe si Turabo.

Potrivit lui Mahu, compania Trotter Restaurant va inregistra anul acesta o cifra de afaceri cu 48% mai mare decat cea de 5,4 milioane de euro, raportata anul trecut. "In acest an, la sfarsitul lunii noiembrie rapoartele aratau vanzari de 7,3 milioane euro, ceea ce ne confirma ca, asa cum am estimat, vom realiza opt milioane de euro pana la sfarsitul anului in curs", incheie Mahu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri