2 / 6

2007, un al investitiilor pentru Mobexpert

Mobexpert, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de mobilier din Romania, si-a indreptat, anul acesta, atentia catre tara vecina Bulgaria, unde a deschis cu 10 milioane de euro primul magazin, preconizand ca pana in 2011 va mai deschide alte doua hipermarketuri de mobilier.

Pe plan intern, Mobexpert a finalizat o investitie de 28 de milioane de euro in urma careia a relocat activitatea de productie din fabricile ConfoMex, StudioMex, IleforMex si MuresMex catre platforma logistica de la Targu Mures. Miscarea face parte din planul companiei de a-si majora cu 50% capacitatea de productie prin fluidizarea si optimizarea procesului de productie.

In primele sase luni ale anului, grupul producator de mobilier a raportat o crestere medie a vanzarilor cu 29% fata de perioada similara a anului 2006, segmentul mobilierului de birou inregistrand un avans de 17% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Pana in 2012, Mobexpert estimeaza ca va realiza triplarea cifrei de afaceri, pe fondul cresterii productivitatii platformei logistice de la Targu Mures.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri