2 / 6

Seful Oracle Romania va dezvolta programe educationale in regiune

Producatorul american de aplicatii software Oracle l-a numit in postul de director general al reprezentantei sale din Romania pe Sorin Mandrutescu (poza stanga), care a ocupat diferite functii in echipa manageriala a companiei, in locul lui Stefan Cojanu (poza dreapta), care va dezvolta programe educationale in regiune.

"Romania este recunoscuta de analisti drept o piata cu o extraordinara dinamica de crestere, iar de catre Oracle drept o locatie de exceptie pentru talente regionale si locale. Incepand cu 1 februarie 2008, Sorin Mindrutescu a preluat rolul de director general al Oracle Romania, pentru a continua obiectivele de crestere stabilite de companie pentru Romania", a declarat vicepresedintele Oracle pentru Europa de Est si Comunitatea Statelor Independente (CSI).

Noul director general al Oracle Romania a detinut diferite functii de management atat la nivel de tara, cit si in regiunea Europei de Est, si face parte din echipa Oracle din 2001.

De fapt, Corporatia Oracle are, incepand de la 1 august 2006, un nou vice-presedinte in cadrul regiunii Europa de Est si Comunitatea Statelor Independente (EE&CIS), in persoana lui Stefan Cojanu.

Acesta a fost director general al Oracle Romania inca de la infiintarea biroului de reprezentanta la Bucuresti al companiei americane, in 1995, rol pe care l-a indeplinit si dupa numirea in functia de vicepresedinte Oracle.

Subsidiara locala este controlata de Oracle East Central Europe Service BV (Olanda) in proportie de 99,9%.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri