3 / 6

Angela Cretu, sefa peste opt tari

Angela Cretu, in varsta de 33 de ani, sefa companiei de cosmetice Avon Romania, a fost desemnata sa conduca operatiunile producatorului de cosmetice in Europa de Sud-Est. Din aceasta functie, Angela Cretu va coordona activitatea companiei in opt tari.

Cretu controleaza tari ca Romania, Bulgaria, Macedonia, Albania, Moldova, Croatia, Slovenia si Bosnia, care fac parte dintr-o regiune care a generat in 2006 afaceri de peste un miliard de euro, potrivit Ziarului Financiar.

Angela Cretu intra in grupul celor 17 romani care lucreaza in pozitii de middle si top-management in filiale Avon din intreaga lume.

Sefa Avon este absolventa a Facultatii de Cibernetica din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Cretu s-a alaturat echipei Avon in 1999, cand, in urma unui anunt din ziar si a unei conjuncturi favorabile, s-a prezentat la un interviu.

Compania Avon Products Inc., cel mai mare comerciant de cosmetice din lume, a afisat un profit trimestrial peste estimari si a anuntat previziuni privind vanzarile din 2008.

Previziunile de crestere a vanzarilor cu circa 5% in 2008, in ciuda temerilor legate de economia Statelor Unite, sunt bazate pe actiunile companiei de sustinere a cresterii activitatii si de a reveni la un nivel ridicat al vanzarilor, a declarat directorul executiv al companiei, Andrea Jung.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri