4 / 8

AAV Group vrea inca 12 magazine cu 2 mil. de euro

“Avem deschise 14 locatii si suntem in negocieri avansate cu inca 5 branduri, discutii care vor fi finalizate in cateva saptamani”, ne-a declarat Vicentiu Zorzolan, director general AAV Group, cumuland investitiile de pana acum in magazinele Esprit, Springfield, Women' Secret si Cortefiel la 2,5 milioane de euro.

Anul trecut, cifra de afaceri a grupului a aratat 12 milioane de euro, iar pentru acest an se prefigureaza planuri ambitioase de expansiune. “Obiectivul este sa ajungem la 20 milioane de euro (n.r- in 2008). Vom deschide inca 12 magazine noi cu o investitie de peste 2 milioane de euro”, a continuat Zorzolan, precizand ca vizeaza atat locatii din Bucuresti, cat si alte orase cu potential.

Pe termen lung, grupul vizeaza “un rulaj de 100 milioane de euro in 4 ani si circa 100 de magazine”.

Anul trecut, directorul AAV Group aprecia investitii de peste zece milioane in dezvoltarea francizelor pe care le detine, astfel ca, in urmatorii trei ani, numarul magazinelor Esprit, Springfield si Women’Secret sa ajunga la aproximativ 40, cu o suprafata de vanzare de peste 20.000 metri patrati si o cifra de afaceri care sa depaseasca 80 de milioane euro in 2010 , fata de 20 milioane euro, rulajul estimat pentru 2008.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri