7 / 8

Jucatorii internationali, atrasi de retail-ul de fashion romanesc (II)

Retailerul american de imbracaminte si accesorii Gap a incheiat un acord de franciza tot cu grupul grec Marinopoulos pentru deschiderea unor magazine sub brandurile Gap si Banana Republic in Grecia, Romania, Bulgaria, Cipru si Croatia.

Gap Inc. detine in portofoliul sau brand-urile Banana, Republic, Old Navy si Piperlime, pe care le comercializeaza in peste 3900 de magazine.

Grupul elen Marinopoulos detine si in Romania franciza pentru brandurile Starbucks, Marks & Spencer si Sephora.

Tot in acest an, brandul de imbracaminte, incaltaminte si accesorii semnate Jennifer Lopez va ajunge si in Romania in luna septembrie, prima locatie fiind Bucuresti, Unirea Shopping Center.
Reprezentantii Pinnacle Group, master-francizor in Romania al brandului JLo, au anuntat ca vor deschide pe piata locala cel mult zece locatii in urmatorii cinci ani.

“Vom deschide primul magazin JLo in septembrie in Bucuresti, zona Unirii, iar in urmatorii cinci ani ne propunem sa dezvoltam intre 6 si 10 magazine in locatii selecte din toata tara”, a declarat Paul Ewans, General Manager Pinnacle Promotion Group.

Pinnacle Promotion Group detine franciza JLo pentru Romania, in parteneriat cu Eurostyle Group, reprezentant exclusiv al marcii JLo in Grecia, Cipru, Turcia si tarile din regiunea baltica.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri