2 / 8

Cavache: Afacerile Kraft Foods in Romania nu vor fi afectate de inchiderea fabricii de la Brasov

In opinia Doinei Cavache, afacerile Kraft Foods in Romania nu vor fi afectate de inchiderea unitatii de productie de la Brasov, in cadrul careia erau fabricate diferite sortimente de ciocolata comercializate atat in Romania, cat si pe pietele din alte tari.

“Transferul productiei nu va afecta calitatea produselor noastre si nici promisiunea noastra de a continua sa investim in marcile noastre puternice si in afacere. Ne vom concentra asupra portofoliului nostru de marci din segmentele de cafea, ciocolata. Anul acesta am intrat sip e segmentul de biscuiti pe care intentionam sa-l dezvoltam”, afirma reprezentantul Kraft Foods.

Evaluata anul trecut la peste 186 de milioane de euro, Kraft Foods Romania este lider pe piata ciocolatei, cea mai vanduta marca a sa, Poiana, inregistrand vanzari de peste 350 de milioane de tablete de la lansarea sa, in 1995, si pana in prezent.

Kraft comercializeaza produse alimentare in peste 150 de tari din intreaga lume. Printre marcile Kraft se numara branzeturile, semipreparatele si dressing-urile Kraft, mezelurile Oscar Mayer, crema de branza Philadelphia, cafeaua Maxwell House, prajiturile si biscuitii Nabisco si marca Oreo, cafeaua Jacobs, ciocolata Milka, Côte d’Or si biscuitii LU.

Kraft Foods este una dintre cele mai mari companii de produse alimentare si bauturi din lume, cu venituri anuale care depasesc 37 miliarde dolari, cu peste 100.000 de angajati si peste 180 de unitati de productie.

Compania este cotata la indicele bursier Standard&Poor’s 100 (NYSE: KFT) si Indicii Dow Jones Sustainability si Ethibel.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri