7 / 8

Reorganizarea afacerilor si in cazul Coca-Cola HBC Romania

Daca anul trecut Coca-Cola HBC Romania anunta inchiderea fabricii de bauturi racoritoare carbonatate din Bucuresti, trasferand productia la unitatea din Ploiesti, compania a decis, la mijlocul lunii septembrie a acestui an, sa inchida si fabrica din Oradea in vederea eficientizarii activitatilor desfasurate la nivel local.

Potrivit reprezentantilor companiei, Coca-Cola urmeaza sa se axeze in acelasi timp pe consolidarea capacitatii de productie in unitatile din Iasi, Timisoara, Ploiesti si Dorna.

Activitatea in fabrica din Oradea va continua pana la jumatatea lunii noiembrie, depozitul urmand sa ramana un centru zonal de distributie.

Cei 102 angajati vor primi fiecare, la finalizarea procesului, un pachet compensatoriu de sapte pana la zece salarii, in conformitate cu prevederile din cadrul contractului colectiv de munca. In plus, acestia vor beneficia de ”sprijinul companiei, precum si de cel al firmelor de recrutare si selectie care ii vor ajuta in gasirea unui nou loc de munca adecvat pregatirii lor profesionale”, potrivit reprezentantilor companiei.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri