1 / 6

MedLife pune in stand by constructia celor trei spitale anuntate

Desi industria farma este una dintre cele mai putin afectate de criza finaciara globala, MedLife isi adapteaza strategia la conditiile economice actuale astfel: pune in asteptare planurie de construire a celor trei spitale pe care le anuntase, concentrandu-se pe extinderera retelei de clinici, dar si pe achizitionarea unor operatori atat in tara, cat si pe piata din Capitala.

“Deschiderea unui spital este o investitie foarte mare, iar in criza actuala de lichiditati toti operatorii isi vor indrepta investitiile spre segmentele care aduc profit intr-un timp foarte scurt, adica clinicile”, declara Ciprian Ciobanu (foto), director Medlife.

Avand in vedere ca a renuntat, pentru moment, la inaugurarea de spitale, care reprezinta investitii recuperabile pe pe termen lung, MedLife are in prezent lichiditatile care urmau sa fie investite in aceste spitale, lichiditati care vor fi indreptate si spre achizitionarea unor operatori atat de pe piata bucuresteana, cat si din tara.

In 2008, MedLife a mai inaugurat inca patru hyperclinici: Hyperclinica MedLife Favorit, Hyperclinica MedLife Unirii in Bucuresti, MedLab Cluj si Hyperclinica MedLife Timisoara.
Cifra de afaceri estimata de reprezentantul MedLife pentru 2008 este de 22 mil. euro.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri