3 / 5

'Nu vor mai exista domenii elitiste, cu megatranzactii'

Parteneriatul cu Sunbelt pozitioneaza Riff Holding in categoria mandatarilor, a intermediarilor de tranzactii. Pana acum grupul oferea servicii financiare de suport in tranzactiile de pe piata M&A, servicii precum audit, due diligence, evaluare.

Prin intermediul diviziei de business brokerage, Riff Holding se va concentra pe intermedierea de tranzactii cu valori intre 10 si 50 de milioane de euro.

"Mi-e foarte greu sa cred ca in urmatoarea perioada vor mai exista domenii elitiste, cu megatranzactii, de genul real estate-ului. Apreciez ca interesul celor care vor face achizitii si fuziuni in 2009 va viza firmele de servicii, inclusiv de servicii financiare, zona de distributie si e posibil sa apara fuziuni in zona serviciilor de transport. Ne asteptam sa aiba loc achizitii in acele domenii mai putin afectate de criza, cum ar fi retailul, IT&C si cel medical/farmaceutic", a mai spus Stancescu.

Pentru 2009, obiectivul diviziei de business brokerage a Riff Holding este de a se angaja intr-un numar de 8-12 mandate pentru intermedierea tranzactionarii unor companii, mandate dintre care societatea si-a propus sa finalizeze cel putin jumatate pana la sfarsitul anului in curs.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri