2 / 4

Vara a adus noi mutari in grupul Tiriac

In iulie, Tiriac a adus la conducerea grupului al doilea manager cu experienta pe Wall Street, Stelian Dragan (foto), 37 de ani, care ocupa functia de COO (director de operatiuni).

Stelian Dragan a lucrat anterior la fondul de investitii Global Finance, fiind recrutat in ianuarie pe pozitia de investment director in cadrul fondului de private equity elen.

Inainte de a se alatura echipei locale a Global Finance, Dragan a petrecut peste opt ani pe piata financiara internationala, in cadrul unor grupuri precum Bear Stearns si Deutsche Bank Securities (divizia de investment banking a bancii germane Deutsche Bank).

Tot in iulie, Catalin Gavra a parasit functia de director general al TiriacAuto, pe care a ocupat-o timp de un an, in timp ce Dragos Draghici, director general al Hyundai Motor si Premium Auto (Land Rover, Jaguar), a preluat si sefia Romcar (Ford) si M Car Trading (Mitsubishi).

Gavra a preluat functia de director general al TiriacAuto pe 01 iulie 2008, avand ca responsabilitati conceperea si implementarea strategiei de dezvoltare a retelei de distributie si service TiriacAuto, la nivel national.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri