4 / 6

15 ani de activitate – 5 directori

In cei 15 ani de cand si-a inceput activitatea, fabrica din Timisoara a avut 5 directori. Incepand din anul 2003, fabrica P&G Timisoara a fost condusa de directori romani, care si-au inceput cariera in cadrul unitatii de productie.

In sectiile de productie din cadrul P&G Timisoara lucreaza, in prezent, in jur de 200 de angajati, cu diferite specializari, pornind de la operatori chimisti, electricieni, mecanici. In total, la nivel de fabrica, exista in prezent 280 de angajati. Programul de lucru este de cinci zile pe saptamana, organizat in trei schimburi.

Potrivit Adinei Pascu, fluctuatia de personal a scazut in acest an calendaristic. Pentru anii trecuti Pascu vorbeste de valori in jur de 11-12%.

Pe de alta parte, fabrica din Timisoara a continuat procesul de recrutare in aceasta perioada. Astfel, in ultimul an, au fost angajate aproximativ 60 de persoane - 10% manageri, 5% personal administrativ si 85% operatori in productie.

De asemenea, compania investeste anual 250.000 dolari in programe de instruire si de pregatire a angajatilor - protectia muncii si a mediului, SAP, asigurarea calitatii, actionari pneumatice sau hidraulice.

“Pe zona de aptitudini soft, avem programe de pregatire a angajatilor ca lideri, care constau in traininguri de comunicare, prezentare, managementul eficient al timpului sau pentru stimularea si incurajarea muncii in echipa. In plus, ne pregatim echipele pentru gestionarea performanta a anumitor sisteme cu care noi lucram”, adauga Pascu.

De asemenea, P&G Timisoara a externalizat in ultimii ani anumite servicii precum diverse operatiuni in departamentele de productie, servicii de curatenie sau catering. Personalul dedicat acestor servicii numara in jur de 120 de persoane.

Aflati din urmatorul slide ce investitie a presupus demararea productiei locale a Fairy

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri