4 / 5

Cum poti deveni distribuitor independent

“Trebuie sa te documentezi asupra domeniului si sa iti placa. In cazul nostru este domeniul Wellness. Este foarte important sa iti placa domeniul. Trebuie sa fii o persoana careia ii place sa lucreze cu oamenii. Nu conteaza daca stii sau nu sa faci vanzari si nici care sunt studiile. Urmeaza sa faci o pregatire temeinica odata ce ajungi in sistemul de instruire.

Afacerea o incepi cumparand pachetul de start si licenta de distributie a companiei. Este o suma modica, accesibila oricarei persoane, pachetul contine materiale si produse, ale caror cost depaseste costul pachetului de start. Nimeni nu castiga niciun profit din vanzarea pachetelor de start. Semnarea licentei reprezinta startul”, explica Rodica Macadrai.

Cateva greseli ce trebuie evitate

1. Sa nu ignori importanta consumului personal de produse, in vederea obtinerii unui rezultat personal. Acest rezultat este fundatia increderii tale in ceea ce promovezi.

2. Sa te conectezi imediat la sistemul de instruire si sprijin. Pentru un incepator este crucial sa se instruiasca in noul domeniu.

3. Nu trebuie sa te lasi influentat de parerile celor din jur. Trebuie sa-ti oferi timpul necesar, in jur de 3-4 luni, ca sa iti faci o parere proprie. Practic toate persoanele care au vechime au inceput de pe o pozitie neincrezatoare si tematoare. Nu spunem sa ai incredere oarba, ci sa ai independenta in gandire si sa te convingi singur, nu sub o influienta critica din partea celor din jur. Ori intr-o saptamana sau doua nu-ti poti crea o parere pertinenta.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri