3 / 4

Tranzactii in desfasurare

In mod cert, exista anumite oportunitati de consolidare a pietei, mai ales in ceea ce priveste activitatea de leasing, potrivit lui Marian Dinu, dar acest sector nu este de natura sa starneasca interes major din partea unor jucatori noi din afara Romaniei la acest moment. „Desigur, depinde foarte mult si de calitatea "activelor" care ar fi de vanzare si de asteptarile de pret”.

Casa de avocatura este in continuare implicata intr-o serie de tranzactii din domenii precum IT, media, servicii medicale si energie, sectoare in care avem o experienta vasta nu doar in M&A-uri ci si in dreptul concurentei si reglementare. „La nivel local, avem mai multe tranzactii in lucru in acest moment, dar imi e greu sa dau pronosticuri cu privire la numarul celor care se vor finaliza pana la sfarsitul anului”, mai spune Marian Dinu.

In opinia sa, miscarile sociale au fost intr-o anumita masura o reactie fireasca la masurile de austeritate anuntate de Guvern, deci nu crede ca au fost percepute ca un semnal foarte negativ de investitori. „Cu toate acestea, absenta unui drum clar catre cresterea economica in viitoul apropiat e un factor care cantareste greu in luarea deciziilor investitrilor”, adauga avocatul.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri