2 / 6

Bogdan Tudor, fondator Class IT Outsourcing

Despre posibila reducere a CAS cu 5%:

"Evident, impactul va fi foarte pozitiv. In IT sunt deja facilitati de care unele companii beneficiaza si o reducere de CAS ar fi binevenita."

Despre modificarile fiscale din 2014:

"Ceea ce se intampla in Romania, din punct de vedere fiscal sau al relatiei cu organele fiscale, este pozitiv. Eu am fost tratat cu respect de organele fiscale, cred ca in mare masura pentru ca si eu i-am tratat la fel. Ne platim taxele la zi. Desi am avut tot felul de validari, verificari, nu cred, totusi, ca cineva se trezeste dimineata la ANAF si spune: cum pot eu sa fac rau astazi!.

Am tras concluzia ca cel mai bun lucru pe care poate statul roman sa-l faca pe cale fiscala in cazul companiilor mici este sa le lase in pace. Pentru companiile mici, atunci cand au o presiune suplimentara din partea statului, au tendinta sa cedeze. Atunci cand vor creste vei avea ce sa iei de la ele. Cand sunt mici nu ai. Toate masurile din 2014 cred ca au fost directionate catre companiile mari, nu catre cele mici sau nu au avut un efect considerabil fata de acestea".

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri