14 / 15

Immochan cumpara Coresi Business Park de la Ascenta Management

In 2017, potrivit datelor disponibile la finalul primelor nou luni, volumul investitiilor in piata imobiliara ar ajunge la peste 600 milioane euro, in crestere cu aproape 40% comparativ cu aceeasi perioada de anul trecut, de la 420 de milioane de euro. Au sporit, de asemenea, atat numarul tranzactiilor, cat si valoarea medie tranzactionata la 25,3 milioane de euro.


Din aceasta suma, Capitala a atras peste 25%, arata compania de consultanta JLL, insa mai putin decat in ​​aceeasi perioada a anului 2016, ceea ce a insemnat ca lichiditatea din orasele secundare s-a imbunatatit semnificativ. Daca cele mai mari volume au fost pe segmentul de retail (60%), tranzactiile legate de cladiri de spatii de birouri au atins aproape 25%, restul reprezentand active industriale si hoteliere.


Cea mai notabila tranzactie pe spatii de birouri a fost reprezentata de achizitia complexului Coresi Business Park de catre Immochan de la Ascenta Management pentru aproximativ 50 de milioane de euro. Immochan a intrat astfel pe piata de spatii de birouri, in contextul in care, anterior, s-a concentrat doar asupra proiectelor de retail.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri