4 / 6

Boc: Mai sunt doar cateva detalii de discutat in coalitie

Premierul Emil Boc a declarat luni, la debutul sedintei comitetului interministerial, ca partenerii de coalitie mai au cateva detalii de discutat in legatura cu Acordul cu FMI si ca, din punctul sau de vedere, scopurile finantarii externe sunt salvarea locurilor de munca si repornirea economiei.

Potrivit premierului, liderii PLD si PSD vor discuta in aceasta seara pe marginea acordului cu FMI si CE si ca mai sunt putine lucruri de discutat.

"Acum suntem in faza in care incercam sa gasim un numitor comun, important e ca suntem pe drumul cel bun. Mai sunt cateva detalii de discutat, vom conveni si cu reprezentantii FMI si ai CE. Important este ca aceasta coalitie sa aiba un punct de vedere unitar si are, acum mai asteptam niste detalii, niste lucruri care urmeaza sa fie finalizat", a sustinut Emil Boc.

"Ceea ce cred eu ca este important prin acest acord e sa avem grija de locurile de munca ale romanilor, sa avem grija ca economia romaneasca sa porneasca, sa mearga mai departe, sa avem grija ca oamenii sa-si poata plati creditele pe care le-au luat de la banci si indirect sa avem grija ca aceasta tara sa poata plati in continuare salariile si pensiile", a mai aratat premierul.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri