4 / 11

Knigt Frank intra pe piata din Romania

Horatiu Florescu, cel mai performant broker de inchiriere pe segmentul de birouri si fost vicepresedinte al companiei de consultanta imobiliara Colliers International, impreuna cu Monica Barbu, cea care a infiintat si condus departamentul de retail al aceleiasi firme, si-au lansat propriul business, dupa o investitie de aproximativ 1 milion de euro.

Firma se numeste The Advisers si a fost lansata in asociere cu grupul britanic Knight Frank.

Cei doi consultanti spun ca tinta companiei este sa ajunga in top cinci jucatori din piata de consultanta imobiliara, sau chiar pe primul loc.

"Deocamdata vrem sa ne stabilim pozitia in piata, am inceput sa participam la pitch-uri si sa castigam proiecte. Este greu sa stabilesti intr-o perioada de criza ca vrei sa faci o anumita suma intr-un anumit interval de timp. Avem de facut un plan de afaceri si un buget, insa trebuie luat in calcul ca incepem la jumatatea anului”, a aratat Monica Barbu.

Referitor la tranzactiile din piata de birouri, Florescu spune ca adevaratii castigatori ai "cursei imobiliare" se vor afla la sfarsitul anului, cand fiecare companie va trage linie si va anunta ce tranzactii a incheiat.



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri