3 / 11

eRepublik atrage o finantare de 2 mil. euro

Jocul online cu orientare politica eRepublik a atras o noua runda de finantare, in valoare de 2 milioane de euro, din partea AGF Private Equity, fondul detinand in prezent o participatie minoritara in cadrul proiectului. Suma urmeaza sa fie folosita integral in dezvoltarea tehnica a proiectului, initiat de catre George Lemnaru si Alexis Bonte, co-fondator si CEO al eRepublik Labs.

“Suma obtinuta va fi investita in echipa. Am crescut deja de la 20 la 30 de angajati si vom continua sa ne dezvoltam pana la 40 de persoane si chiar mai mult pana la finalul acestui an. De asemenea, vom investi in infrastructura, intrucat eRepublik creste intr-un ritm accelerat. Traficul s-a triplat in ultimele 4 luni de zile si am ajuns sa avem 4 milioane de vizite pe luna si peste 100 de milioane de afisari lunare. Avem nevoie de mai multe servere si infrastructura pentru a sustine aceasta crestere”, spune Alexis Bonte (foto).

In plus, compania va investi si in finalizarea produsului erepublik.com, jocul reprezentand momentan doar 25% din proiectul final.

Dezvoltarea produsului eRepublik reprezinta prioritatea numarul 1 pentru urmatoarele 12 luni. eRepublik va incepe sa vanda publicitate in viitorul apropiat, abordand insa un stil cu totul diferit si ar putea deveni profitabil incepand cu 2010, sustinut de investitii suplimentare si furnizarea de noi module.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri