3 / 4

Avertismentul Bechtel

Datoriile statului catre compania Bechtel, constructorul Autostrazii Brasov-Bors, ar putea duce la concedierea tuturor celor aproape 2.000 de angajati. Potrivit Cartel Alfa, sindicatul afiliat "Transilvania" de la Bechtel a primit deja o notificare din partea conducerii companiei privind inceperea procedurilor de concediere colectiva.

Masura are la baza datoriile de aproape 160 de milioane de euro pe care Compania Nationala de Drumuri trebuie sa le achite constructorului.
Potrivit comunicatului transmis miercuri de compania americana, “exista obligatii financiare importante catre Proiectul Autostrada Transilvania care nu au fost onorate” de catre CNADNR, care nu a putut “oferi informatii despre fondurile disponibile in 2010 pentru plata lucrarilor ce vor fi executate in acest an”.

“Regretam ca trebuie sa luam in considerare o asemenea masura. Vom continua consultarile cu sindicatele si vom cauta solutii pentru a micsora pe cat posibil numarul pozitiilor ce vor fi reduse”, a afirmat Michael Swinford, directorul proiectului Autostrada Transilvania, prin intermediul documentului mentionat.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri