3 / 4

Concluzii

Multe persoane incep sa tranzactioneze intraday sperand sa inregistreze randamente de trei cifre an de an, cu eforturi minime. In realitate, multi day traderi pierd bani. Chiar si asa insa, folosindu-se de o strategie bine definita si potrivita propriului stil investitional, sansele ca acest lucru sa nu se intample cresc.

Poate cel mai important lucru ce trebuie avut in vedere este alegerea unei strategii si urmarea acesteia cat mai indeaproape posibil. Incalcarea propriilor reguli poate duce la pierderi semnificative.

Speculatiile cu actiuni sunt dificil de realizat, motiv si pentru care multi dintre cei care le incearca sfarsesc prina a esua.

Pe langa urmarirea anumitor strategii si elemente, precum cele mentionate anterior, un trader incepator ar trebui sa apeleze la sfaturile propriului broker. Acestia pot oferi informatii mult mai detaliate despre tranzactionarea intra-day, in vreme ce majoritatea departamentelor de analiza ale firmelor de brokeraj ofera grafice si note informative zilnice utile day trading-ului.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri