1 / 10

1. Înveți de la profesori și oameni de business de calibru internațional

Într-un program MBA la o universitate de top, precum Oxford, înveți lucruri noi de la profesori și oameni de business de calibru internațional pe care altfel nu ai avea șansa să îi întâlnești.


”Câțiva dintre profesorii de la Oxford sunt foști CEOs sau business owners, care acum au trecut în mediul academic. De exemplu, chairman la Oxford Said Business School este Paul Polman, fostul CEO de la Unilever”, a explicat Silviu Petricescu.


Foto: Shutterstock


După 20 ani de experiență în industria telecom, dintre care 10 petrecuți în Marea Britanie într-o pozitie cu mare expunere internațională în cadrul Vodafone, Silviu Petricescu a devenit specialist în product management în domeniul tech, specializat în digitalizare și IoT. Toamna trecută, a părăsit poziția pe care o ocupa, de Head of IoT Digital Transformation and Product Lifecycle Management la Vodafone Group și a ales să investească timp și resurse pentru dezvoltarea sa profesională în cadrul unui Executive MBA la Oxford.


A fost admis în 4 programe Executie MBA ale unor universități din Top 30 mondial, două dintre ele oferindu-i burse financiare semnificative. A ales însă să se îndrepte către programul Oxford, pe care l-a finalizat recent.


În prezent este mentor și advisor în programul Oxford University Innovation, în cadrul căruia ajuta start-up-urile afliliate OUI cu expertiza în dezvoltarea businessului, digitalizare și IoT.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri