4 / 5

Euroins Romania Asigurare Reasigurare SA

In data de 22 mai 2013, Consiliul ASF a hotarat: sanctionarea lui Stamov Bozhidar Stoyanov, conducatorul departamentului de daune al societatii Euroins , cu amenda in cuantum de 50.000 de lei; stabilirea in sarcina societatii a mai multor obligatii, printre care revizuirea tuturor dosarelor de dauna respinse de societate, pentru care termenul de prescr'+'iptie nu a intervenit si gestionarea acestora in conformitate cu prevederile in vigoare. Rezultatele si detaliile controlului desfasurat la Euroins Romania Asigurare Reasigurare SA au fost anuntate aici.

In data de 28 august 2013, Consiliul ASF a hotarat: interzicerea temporara a practicarii de catre Euroins Romania Asigurare Reasigurare SA a asigurarii RCA; sanctionarealui Mihnea Tobescu, director general al societatii Euroins Romania Asigurare Reasigurare SA, cu amenda in cuantum de 50.000 de lei; sanctionarea lui Stamov Bozhidar Stoyanov, conducatorul departamentului de dauna din cadrul societatii, cu retragerea aprobarii acestuia.

Rezultatele si detaliile acestei decizii au fost anuntate aici.

In data de 18 septembrie 2013, Consiliul ASF a hotarat: incetarea interzicerii temporare a practicarii asigurarii RCA de catre Euroins Romania Asigurare Reasigurare SA simultan cu implementarea unui plan de masuri de catre Euroins. Detaliile acestei decizii au fost comunicate aici.

Sursa foto: suphakit73

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri