10 / 11

Musai List - Octavian Pantis

Intr-un secol al vitezei, in care totul a capatat valente supersonice, organizarea si respectarea deadline-urilor sunt coordonate esentiale pentru reusita in cariera, dar si in viata personala. “Musai List” este un reper pentru o mai buna organizare in viata de zi cu zi, care mi-a schimbat optica si m-a mobilizat sa imi eficientizez timpul la maximum. Pentru mine este o carte care trebuie parcursa indiferent cat de bine organizat esti sau nu.


Octavian Pantis este unul dintre cei mai apreciati traineri din Romania si specialist cu o experienta de peste 15 ani in Time Management. Mai mult decat atat, lucrarea ofera instrumente si sfaturi practice pentru a deveni mai eficienti si mai productivi la locul de munca, precum si sugestii pentru a petrece timp de calitate pe plan personal.


Musai List este cartea care ne va invata pe fiecare dintre noi cum sa obtinem mai mult din cea mai importanta resursa pe care o avem la dispozitie - timpul, cum sa muncim mai inteligent si mai cu folos si, nu in ultimul rand, cum sa traim o viata relaxata si plina de bucurii.


„Am scris aceasta carte pentru a-ti oferi idei, sugestii, exemple si intrebari pe baza carora sa poti decide mai bine cum sa folosesti aceasta pretioasa resursa care este timpul.“ (Octavian Pantis)


Carte recomandata de Patrick Vrabie

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri