3 / 11

Aviva a pierdut teren

Pe locul al treilea, in acelasi interval, se situeaza Aviva Fond de Pensii cu 113.769 de participanti si o cota de piata de 9,96%.

Dupa primele doua saptamani, Aviva ocupa locui doi, cu 64.622 de participanti si 14,1% din piata.

"In previziunile noastre initiale, estimam ca piata va reactiona mult mai prompt in primele saptamani. Este insa evident ca romanii inca amana momentul in care sa se decida asupra administratorului de fond de pensii pentru care sa opteze", a declarat directorul executiv al Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat, Adrian Allott.

Aviva are in momentul de fata 32.943 agenti de marketing licentiati, care au fost instruiti sa ofere consiliere financiara despre reforma pensiilor cat mai multor persoane.

Compania a finalizat toate procedurile operationale legate de prima trimitere de adeziuni de acum doua saptamani, inclusiv plata comisioanelor.

Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat SA tinteste un numar de clienti cuprins intre 500.000 si un milion, care corespunde unei cote de piata de 15-30%.

"Aviva este unul dintre cei mai mari investitori straini care activeaza pe piata serviciilor financiare din Romania, compania propunandu-si sa investeasca pana la 100 milioane euro in compania de pensii nou infiintata", directorul executiv al Aviva Group Romania, Shah Rouf.






















Inapoi la articol

Setari Cookie-uri