4 / 5

Schimbarea mentalitatii romanesti

Mentalitatea societatii romanesti se va schimba cu siguranta in aceea ce priveste consumul, conform viziunii Ancai Bidian.

Capitalismul inseamna consum, fara acesta nu se poate, iar Bidian a specificat faptul ca „viata pe credit” este o normalitate, pentru ca economia de piata se bazeaza pe capital circulant, iar daca acesta stagneaza economia „se gripeaza”. Apoi, in circulatia banilor ajungi si la persoane fizice de unde capitalul trebuie sa merga mai departe si-a arguemntat Bidian viziunea asupra societatii de consum.

„Ce ne-a lipsit este planificarea bugetului familiei, este evident ca planificarea nu ne-am inchipuit ca trebuie sa existe, de aceea vor fi si tragedii in perioada urmatoare. Planificarea bugetului nu inseamna numai furia aceasta a depozitelor pe care bancile incearca sa le atraga prin oferte atractive, ci, aceasta este ca un cash flow, trebuie sa am si rezerve pentru evenimente neprevazute”, a tinut sa mentioneze Bidian.

Compania avea la finele anului trecut o cifra de afaceri de 3,7 milioane de euro. Dispune de 10 sucursale din care una in Spania, Madrid. De curand, compania a anuntat lansarea sistemului de extindere in franciza, intentionand ca pana la finalul lui 2010 sa aiba 30 de astfel de unitati pe intreg teritoriul Romaniei.

Compania are ca parteneri principalele institutii financiare din tara, cum ar fi : BRD- GSG, AlphaBank, Bancpost, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, UniCredit Tiriac Bank, Volksbank Romania, Bank Leumi, GE Money, Credit Europe Bank, Banca Romaneasca, Piraeus Bank, etc.




Inapoi la articol

Setari Cookie-uri