6 / 7

BRD Sogelease, tinte si realizari

Anul 2008 a fost un an bun pentru BRD Sogelease al carui general director este Boloux, compania inregistreaza o crestere de aproximativ 20%, conform oficialului francez.

Valoarea totala a bunurilor finantate se ridica la circa 220-225 milioane de euro, „depinde de ce vor spune cifrele in acest ultim semestru, pentru ca acesta nu este asa de bun cum ne asteptam, dar pentru acest context al crizei este rezonabil”, a spus seful BRD Sogelease.

Privind piata nici cu optimism, nici cu pesimism pentru anul viitor, Boloux vede posibila o crestere a cotei de piata. La aceasta data, cota de piata a BRD Sogelease este de 5% privind piata global si 7% intre societatile de leasing, divizii ale unei banci.

„Suntem pe locul 4 pe intreaga piata si pe locul 3 intre banci, ceea ce este bine (UniCredit si BCR sunt inaintea noastra), dar putem castiga cota de piata. Daca atingem 220-250 milioane de euro valoarea totala a bunurilor finantate in 2009 va fi foarte bine”, a spus directorul general al BRD Sogelease.

Echipamente de constructii vor prezenta oportunitati anul viitor in ceea ce priveste strategia de dezvoltare a companiei si, de asemenea, compania va studia si alte sectoare. „Ne concentram si pe sectorul medical, poate in 2009 ne vom uita mult mai atent la acest sector. Incercam sa ne uitam la intreaga piata pentru a identifica cat mai multe oportunitati”, a spus Boloux, care se afla in Romania de 15 luni.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri