3 / 5

Obiectivele bancii in 2009

Pentru anul in curs, conducerea bancii a anuntat ca intentioneaza sa reduca cheltuielile, mesaj transmis, de altfel, si la nivel de grup, unde ”s-a anuntat reducerea cheltuielilor cu 10%, materializata intr-un miliard de euro si 7.000 de disponibilizari. Este vorba mai mult despre reorientarea geografica, despre concentrarea pe anumite piete. Pentru Romania, efectul va fi marginal, datorita activitatii solide si sustenabile", a spus Negritoiu.

Totodata, banca a anuntat ca nu va face concedieri in randul angajatilor din Romania si nu va inchide sucursale, insa nu intentioneaza sa mareasca reteaua de unitati, ci sa o consolideze pe cea deja existenta, care a ajuns la un numar de 215 unitati.

De asemenea, banca va lansa noi produse pentru a consolida si imbogati portofoliul actual.

„Vom incepe prin lansarea de produse de creditare pentru companiile mici si vom lansa fonduri mutuale foarte sigure, pentru persoane fizice”, a spus Roggemans.

Negritoiu a mentionat ca banca nu vrea sa renunte la produse, „dimpotriva, le va consolida pe cele actuale si va lansa si altele noi pentru IMM-uri si private banking”.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri