2 / 4

Vrem sa facem parte din programul "Prima Casa, dar mai sunt multe detalii de lamurit

Banca este, de asemenea, interesata de programul „Prima Casa”, insa conducerea adopta o atitudine prudenta dorind deocamdata mai multe detalii direct de la autoritati.

„Am vrea sa fim parte a programului „Prima Casa”, vrem sa ne intalnim cu oficialii guvernului sa discutam. Este o idee buna, insa va fi dificil pentru ca adesea oamenii nu trec de testele de scoring (cei cu venituri mici). Apoi, vrem sa mai vedem anumite detalii importante, de tipul carui gen de familie ne adresam, caror familii vrea Guvernul sa se adreseze prin acest program, ce venituri trebuie sa aiba potentialii clienti”, a explicat Schreiner.

El a mai spus ca, in cadrul bancii, creditele ipotecare continua sa fie produsul de baza, de aceea Schreiner se bucura de initiativa „Prima Casa”, dar spera ca si sistemul de scoring al Volksbank va sustine acest program. „Deocamdata, vrem sa vedem mai multe detalii si direct de la Guvern, pentru ca pana acum nu am vazut decat pe canalele de televiziune”, a specificat presedintele Volksbank Romania.

„Este un program social, pentru noi lucrurile se complica in ceea ce priveste evaluarea, dar sa speram ca vom avea sprijin din Austria pentru a ajusta scoringul in concordanta cu viitorul produs din cadrul acestui program”, a detaliat Schreiner.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri