3 / 7

Puntea intre supravietuirea si esecul business-ului

”Criza inseamna restructurare (voluntara si insolventa) sau faliment. Punctul de plecare este criza instalata si cel final – supravietuirea sau falimentul afacerii”, declara Marian Urzica.

In opinia sa, restructurarea este un scenariu de supravietuire, pe care ar trebui sa il adopte companiile si bancile, ca jucatori expusi in mod egal acestui climat de business care a devenit un taifun.

“Zona de real-estate nu intra in target-ul firmei. E foarte greu sa faci predictii pentru anii urmatori, mai ales pe zona rezidentiala. In general, incercam sa ne sincronizam cu piata. Mai ales ca este o nisa de care sunt interesati multi consultanti si avocati”, explica Bogdan Nichisoiu.

Pe zona de restructurari, compania a preluat sapte mandate, dintre care trei incheiate cu succes si restul in derulare.

“Nu ne-am dorit volum, nu am avea resursele umane pentru a face asta. Este o piata generoasa, o buna parte dintre clientii nostri provin din reteaua noastra de colaborare, dar suntem in continua cautare. De exemplu, firmele de constructii au foarte mari probleme in prezent, de ce sa nu incercam sa ne prezentam serviciile oferite?”, spune Nichisoiu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri