2 / 4

Telefonul mobil deschide calea asiguratorilor catre noi clienti

„Suntem impresionati de numarul de oamnei care folosesc acest serviciu din dorinta de a-si proteja familia, bunurile si afacerile”, a explicat reprezentantul Ubimet, Michael Fassnauer (foto), declarandu-se impresionat de rata de penetrare a telefoanelor mobile in Romania.

Umibet furnizeaza serviciul in Austria de circa 6 ani, avand 300.000 de beneficiari ai acestuia si alti 100.000 in Ungaria, Polonia si Cehia.

La randul sau, vicepresedintele Uniqa a spus ca grupul intentioneaza sa implementeze treptat serviciul Uniqa MeteoAlert in fiecare dintre cele 21 de tari in care este prezent. La aceasta data, acest serviciu mai este disponibil in Austria, Ungaria si Cehia.

„Observam cu preponderenta in Romania faptul ca vanzarile noi sunt ajutate daca produsului initial i se ataseaza un serviciu gratis, util si sutinut de un brand puternic. Credem ca acest efect va fi si asupra portofoliului din Romania prin Uniqa MeteoAlert”, a adaugat Vlcek.

Prognoza meteo este realizata de Ubimet cu date evaluate in mod continuu de la mai mult de 14.000 statii meteo in Europa, inclusiv in Romania.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri