3 / 5

Excluderea politelor RCA, pana cand piata devine iar profitabila

In actualul context de piata insa, din activitatea companiei vor fi excluse politele RCA. Autorizatia pentru emiterea de polite RCA a fost retrasa, compania dorind acest lucru in conditiile in care acest segment de afaceri cauzeaza pierderi semnficative jucatorilor de pe piata locala.

“Strategia companiei noastre este sa mizeze pe produsele si liniile de asigurari generale care nu au captat atentia asiguratorilor in ultima perioada. In acest sens, obiectivul nostru este sa oferim clientilor nostri programe de asigurare personalizate”, a spus Efraim Naimer, adaugand ca Platinum nu va pierde din vedere nici piata asigurarilor auto.

“Vom ramane intr-un contact minimal cu sectorul politelor auto care sa ne permita sa ii luam pulsul, dar asteptam ca aceasta linie de afaceri, care inca detine o pondere majora din intreaga piata a asigurarilor (peste 75%) sa se stabilizeze si sa ajunga la normalitate pentru a relua autorizatia pentru RCA”, a adaugat Naimer.

Cat despre asigurarile casco, spune Babaneata, acestea vor fi oferite numai clientilor care vor solicita un pachet complet de asigurari.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri