2 / 6

Lenovo ataca cu o tableta de doar 200$

Lenovo a prezentat joi detalii despre noua tableta IdeaPad A1 Android, cel mai surprinzator factor fiind pretul de doar 200 $, scrie VentureBeat.com.

Acest factor poate fi unul decisiv pe o piata extrem de aglomerata a tabletelor PC.

Dupa ce HP a redus, recent, pretul tabletei TouchPad la doar 100%, consumatorii au achizitionat intreg stocul in mai putin de o zi. Cu Apple care cere pentru iPad minim 500 $, alti producatori ar putea avea sansa sa atraga consumatorii din pragul de jos – pana in prezent insa, niciunul nu a reusit.

Luand acest lucru in considerare, miscarea Lenovo de a oferi IdeaPad A1 la doar 200 $ este una interesanta. Doua caracteristici care fac ca IdeaPad A1 sa fie o tableta buna la acest pret sunt ecranul de rezolutie buna (1024x600 pixeli) precum si faptul ca este capacitiv. Multe dintre tabletele ieftine au ecran rezistiv, raspunzand mai greu comenzilor.

Alte elemente mai putin atractive ale tabletei sunt faptul ca ruleaza Android 2.3 Gingerbread, mai vechi decat Honeycomb. Ruleaza pe un procesor single-core de 1 GHz Cortex A8, are o camera de 3 MP pe spate si de 0.3 pe fata, memorie de doar 2 Ghz cu capacitate de marire prin microSD.

IdeaPad A1 va intra pe piata in luna septembrie, in culori diferite – albastru, roz, precum si alb si negru.

Ti s-ar parea interesant sa achizitionezi aceasta tableta, la 200 $?

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri