4 / 6

HTC prezinta un telefon gigant - Titan

HTC a prezentat vineri primele doua terminale Windows Phone 7.5 “Mango”, intre ele regasindu-se si HTC Titan, un telefon cu ecran de 4.7 inci si dotat cu cel mai rapid procesor de pe telefoanele Windows Phone, scrie PCMag.com. Procesorul Titan este de 1,5 GHz Qualcomm.

Ecranul de 4,7 inci, foarte mare pentru smartphone-uri, are o rezolutie de doar 800x480 – o cerinta a Micrsofot- dar HTC a tinut sa sublinieze ca acest lucru face ca unele aplicatii, precum Excel, sa fie mai usor de accesat.

Terminalul are o camera de 8 MP pe verso si una de 1.3 pe fata, si o capacitate de stocare de 16 Gb. Cele doua terminale nu au integrat Skype, dar producatorul promite ca va fi disponibil in curand.

Titan vine alaturi de HTC Radar, un terminal de dimensiuni mai mici si, aparent, mai ieftin. Radar are un corp metalic (fara posibilitatea de schimbare a bateriei de catre utilizator) si este mai usor de tinut in mana, datorita ecranului de 3,8 inci. Camera de pe verso are 5MP in timp ce cea frontala 1 MP. Procesorul este de 1 GHz si are o capacitate de stocare de 8 Gb.

Ambele telefoane vor ajunge in Europa in octombrie.

Sursa foto: PCMag.com.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri