3 / 4

Mihai Grosescu: Financiar vorbind pot fi momente mai dificile

Alberto Mihai Grosescu, care detine Servicii-Foto.com practica fotografia de patru ani si obtine venituri de un an si jumatate. El a inceput cu un DSLR Nikon castigat la un concurs.

“Dificultati apar cu potentialii clienti care vin pe site, majoritatea vor fotografii de produs, dar nu au bugete stabilite si mai ales nu au o viziune asupra a ceea ce vor sa obtina, totul se face in graba. Mai apar timpi morti, perioade in care nu sunt solicitat, dar situatia se compenseaza, fiind si momente supraaglomerate”, subliniaza el.

O data la sase luni el investeste in obiective foto sau un nou body de aparat. El prefera Nikon-ul si obiectivele fixe, detinand cate unul de 35 mm, 50 mm si de 85 mm.

Intrebat ce sfaturi poate oferi tinerilor, Mihai Grosescu raspunde ca poate, mai degraba, sa relateze ce a gresit el. “M-am concentrat prea mult pe partea tehnica, lasand prea mult la o parte partea practica”.

“Aceasta meserie iti confera mai multa libertate, pune in functiune partea creativa, dar financiar vorbind pot fi momente mai dificile. Intotdeauna mai este loc pentru inca cineva in aceasta «oala»”, incheie el.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri