4 / 9

Costas Apostolou, CFO Cosmote Romania

Costas Apostolou este director financiar al Cosmote Romania incepand din mai 2008. Compania este al treilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, cu afaceri de aproape 463 milioane de euro in 2012.

Apostolou lucreaza pentru grupul Cosmote din 2005, prima functie fiind cea de director de trezorerie, cand a fost responsabil pentru operatiunile de trezorerie ale subsidiarelor regionale din grup.

El are o experienta de aproape 18 ani in domeniul financiar, ocupand anterior pozitii manageriale in mai multe companii din Grecia, cum ar fi Lafarge Group, Coca-Cola 3E SA si Philip Morris Hellas SA.

Managerul detine o diploma de licenta in Informatica Aplicata de la Universitatea Economica si de Business din Atena, precum si un MBA de la Cardiff Business School, in cadrul Universitatii din Wales.

Esti director financiar sau antreprenor interesat de fiscalitate? Participa la conferinta “Fiscal 2013” organizata de Wall-Street.ro miercuri, 3 aprilie. Pentru a participa, tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul disponibil aici.



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri